Perfectie

Van Beek Badmeubels is al geruime tijd bezig met het ontwerpen en leveren van badmeubels. Meubels van echte kwaliteit, zo noemen wij het graag! Onze meubels zijn met uiterste zorg gemaakt met alleen de beste materialen. Prachtig natuurhout, sterke lakken en een uniek design. Fantaseren hoeft niet meer, wij kunnen uw droommeubel maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos, denkt u bijvoorbeeld eens aan een meubelen voor uw badkamer, voor uw bedrijf en winkel. Samen met u ontwerpen wij het meubel dat helemaal bij u past. Dankzij onze ervaring en vakkennis kunt u erop rekenen dat het meubel exact volgens ontwerp wordt gemaakt.

De meubelmakerij is uitgerust met professionele machines welke het gewenste maatwerk mogelijk maken. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten hout, lakken en verbindingen. Alles aangepast aan uw stijl zodat het een meubel wordt dat bij u past.

Advies

De mogelijkheden die wij bieden maken het soms lastig om keuzes te maken. Wij adviseren u graag over de verschillende stijlen, combinaties en materialen. Wij denken graag met u mee over het design dat het beste past in uw badkamer, bedrijf, winkel of keuken!

Ook is er de mogelijkheid om een gehele badkamer te laten ontwerpen bij ons op kantoor. Van Beek Badkamers heeft jaren ervaring in het ontwerpen en leveren van Badkamers. Alles is mogelijk in het kantoor van ‘van Beek’ – Van Dijkhuizenstraat 49 in Nijkerkerveen.

Van Beek Badkamers & Badmeubels

Van Beek Badmeubels is onderdeel van Van Beek Badkamers en zijn beide te vinden op de Van Dijkhuizenstraat 49 in Nijkerkerveen.

Van Beek Badkamers ontwerpt uw badkamer voor nieuwbouw of renovatie van uw badkamer in de regio Amersfoort Vathorst en Nijkerk op maat die past bij uw stijl en uw wensen. Bij van Beek kunt u virtueel rondkijken in uw nieuwe badkamer. Dit zegt meer dan 100 showrooms! Hoe doen wij dit? Van te voren kunnen wij in alle rust uw badkamerwensen bespreken  en sanitair bekijken. Van Beek Badkamers ontwerpt geheel vrijblijvend uw badkamer en u kan deze ervaren middels een unieke 3D Animatie. Uw adres in de regio Amersfoort, Nijkerk en Harderwijk.

Meer weten? Klik hier voor Van Beek Badkamers